MEGENS CLEANING & DIENSTVERLENING START WASSERVICE BERGHEM

De aanzet voor het opzetten van een echt bedrijf was een grote opdracht die op heel korte termijn moest worden ingevuld. "Toen heb ik alles op alles gezet en al mijn contacten aangesproken om de klus te klaren. En dat lukte. De opdrachtgever was zeer tevreden en ik besloot om door te groeien." Inmiddels kan Megens een groot aantal bedrijven, scholen en woningbouwverenigingen tot haar klanten rekenen. Voor woningbouwverenigingen verzorgt Megens de schoonmaak van renovatiewoningen, nieuwbouw en woningontruimingen. "En dan loop je weer tegen andere zaken aan, zoals het repareren van een deur en het aanleggen van een stopcontact. Daarom hebben we de tak 'dienstverlening' aan onze naam toegevoegd. Ook dat soort zaken verzorgen we voor de opdrachtgever." Dat geldt ook voor de opslag van spullen na een ontruiming. "Iemand moet die spullen toch veilig stellen. Dan kan de familie de inboedel later rustig bij ons uitzoeken." Een andere dienst is het verzorgen van de was voor bedrijven.

"Sinds 1 juli treden we hiermee als aparte dienstverlening naar buiten onder de naam Wasservice Berghem. Begonnen met het wassen van medische schorten is ook deze service sterk aan het uitbreiden." Er worden nog meer diensten geleverd: glasbewassing, ook voor particulieren, tuinonderhoud en sinds kort verhuur van professionele schoonmaakapparatuur als schrobmachines, tapijtreinigers, waterstofzuigers. "Als je meedenkt met de klant, ontstaan ook steeds weer nieuwe diensten die we willen leveren."

FACEBOOK

Heeft u onze facebookpagina al geliked? Zo niet doe dat dan snel om op de hoogte te blijven van al onze werkzaamheden! Megens cleaning & dienstverlening is uiteraard ook actief op de social media zoals facebook! Wilt u op de hoogte blijven like dan snel onze pagina via deze link: facebook.com/Megenscleaningberghem

VERNIEUWDE WEBSITE

Vol trots presenteren wij onze nieuwe website! Een nieuw jaar dus nieuwe kansen, mogelijkheden en een nieuwe uitstraling.
Kijkt u gerust rond op de vernieuwde website van Megens cleaning & dienstverlening.
Ga naar boven