Om uw vloer in mooie en goede staat te houden is regelmatig vloeronderhoud belangrijk. Om eventuele krassen en andere lelijke plekken in uw vloer te voorkomen raden wij u aan om vuil, zoals zand en steentjes, snel op te vegen. Eventuele slijtage of andere mankementen aan uw vloer kunt u in de meeste gevallen niet zelf oplossen. Schakel daarom altijd een specialist in die uw vloer kan onderhouden. Deze weten precies op welke manier ze uw vloer moeten onderhouden, elke vloersoort is immers anders. Daarnaast zorgt het voor regelmatig vloeronderhoud voor een langere levensduur van uw vloer.

Onder vloeronderhoud valt onder anderen:

- Vloeren conserveren
- Schrobben
- Dweilen
- Tapijt reinigen
- Houtenvloeren opschuren
- Boenen
- Betonvloeren opschuren
- Etc.

      

Vloeronderhoud is een specialisme. Er bestaan veel verschillende vloeren met verschillende soorten vervuilingen. De vloer springt bij binnenkomst direct in het oog. Het is dus van belang dat deze er goed en verzorgt uitziet. Graag bekijken wij met u de juiste manier van onderhoud om niet alleen vervuiling, maar ook schade en slijtage tegen te gaan. Voor het onderhoud van uw vloer wij gebruik van diverse A-merken onderhoudsproducten.

      

Megens Cleaning & Diensverlening is gespecialiseerd in het periodiek onderhouden van alle soorten vloeren. Naast grondige reinigingsbeurten verzorgen wij ook vloerbescherming. Uw vloer gaat bij goed onderhoud niet alleen langer mee, maar behoudt een verzorgde uitstraling voor medewerkers en relaties.

   


Ga naar boven